Post thumbnail

Qrikka Gaming Camp on Kurikan kaupungin nuorisotoimen järjestämä pelileiri viikko, jonka ohjaamisesta vastaa Qrikka eSports ry. Tapahtuman aikana pelaillaan päiväkohtaisesti tiettyjä pelejä, poikkeuksena Jurvassa järjestettävä leiri. Jurvan leirillä pelaaminen on vapaampaa, jossa keskitytään enemmän pelaamiseen harrastuksena. Muilla teemallisilla leireillä oletetaan että osallistujilla on jo kertynyt osaamista peleistä, jolloin voidaan leirin aikana keskittyä enemmän pelikohtaiseen osaamiseen yksilönä ja joukkueena. Teemoitetuilla leireillä osallistujilla tulee olla peliin tarvittava käyttäjätunnus. Leireille mahtuu ilmoittautumisjärjestyksessä 10hlö/leiri ja ne aloitetaan klo 09.00 ja päivä ”paketoidaan” klo 15.00. Pelileirit kustantavat 5€/päivä, jolla tarjotaan osallistujille lämmin ateria.

SJK Gaming House -retki 19.07.2019 on tutustumismatka Seinäjoella sijaitsevaan SJK eSportsin pelitilaan, jossa kaikki pääsevät päivän aikana pelailemaan vapaasti tietokoneilla sekä ps4 konsoleilla. Retkelle osallistuvie tulee olla 12v täyttäneitä ennen retken ajankohtaa. Retkelle on järjestetty kuljetus mennessä ja tullessa, jonka nousupaikat ovat seuraavat: Jurva klo 07, Kurikka 07.40, Jalasjärvi 08.20. Mukaan retkelle mahtuu 20hlö ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Retki kustantaa 5€, jolla tarjotaan osallistujille lämmin ateria. 

!!! Pelattavien pelien ikäsuositukset saattavat olla enemmän kuin pelaajan ikä, jonka vuoksi alle 16v pelaajien vanhempien tulee allekirjoittaa lupalappu tapahtumaan osallistumiseksi ja pelaajan toimittaa se saapuessaan leirille. !!!


Ilmoittautuminen leireille /
retkelle
TÄSTÄ


Qrikka Gaming Camp -lupalappu
TÄSTÄ

 

Lisätietoja:
Lauri Mäntykoski
puheenjohtaja
Qrikka eSports ry
050 597 4188